ZPĚT

REHACARE 2015 v Düsseldorfu

Společnost Volter s.r.o. se tento podzim zúčastnila celosvětově uznávaného veletrhu REHACARE, který se koná každoročně v Düsseldorfu. Jedná se o veletržní akci především pro postižené a jinak znevýhodněné osoby, dále je tento veletrh zasvěcen zdravotnictví, péči a prevenci. Přes 800 národních a mezinárodních vystavovatelů prezentují své produkty i systémová řešení v rámci péče o postižené – od bydlení až po využití jejich volného času. Spadá sem běžná denní péče, domácnost a výživa, bezpečnostní systémy, vzdělání, péče o tělo a hygiena a jiné.

Na veletrhu jsme představili produkt xROVER REHA ve třech modelech – S, M a L.

xROVER REHA je multifunkční zdravotní vozík/ kočárek, který svým technickým řešením a jedinečnými vlastnostmi zkvalitní aktivní vyžití osoby s omezenou pohyblivostí.

Účast na REHACARE 2015 byla vítanou zkušeností pro náš tým, přispěla k navázání nových obchodních kontaktů a co je nejdůležitější, umožnila představit xROVER REHA těm, kteří ho ocení nejvíce. Naše vozíky vzbudily velký zájem veřejnosti i odborníků z oblasti rehabilitačních a kompenzačních pomůcek, a i designérů. Podařilo se nám najít mnoho přímých zákazníků, ale i velké mezinárodní partnery.